Varför Rödbetsextrakt?

Rödbetsextrakt_Flexovital_Ledhälsa_Kosttillskott

Rödbetsextrakt utvinns från roten av rödbetsplantan. Extraktet är rikt på nitrater, som omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid är en molekyl som hjälper till att dra ut ut blodkärlen, vilket kan förbättra blodflödet och sänka blodtrycket.

Rödbetsextrakt har visat sig ha flera hälsofördelar:

 1. Hjärt- och kärlhälsa: Rödbetsextrakt kan hjälpa till att sänka blodtrycket och förbättra hjärthälsan. Studier har visat att om du dricker rödbetsjuice eller tar kosttillskott med rödbetsextrakt kan leda till en minskning av systoliskt blodtryck med upp till 5-10 mm Hg.
 2. Träningsprestation: Rödbetsextrakt kan hjälpa till att förbättra din idrottsprestation. Nitraterna i rödbetsextrakt kan hjälpa till att förbättra effektiviteten hos mitokondrierna, cellernas kraftverk, vilket kan leda till ökad uthållighet och minskad trötthet.
 3. Kognitiv funktion: Rödbetsextrakt kan hjälpa till att förbättra kognitiv funktion, särskilt hos äldre personer. Det ökade blodflödet till hjärnan som följer av nitraterna i rödbetsextrakt kan hjälpa till att förbättra minnet.
 4. Inflammation: Rödbetsextrakt har antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan hjälpa till att minska risken för kroniska sjukdomar såsom cancer och hjärt- och kärlsjukdomar.
 5. Detoxifiering: Rödbetsextrakt hjälper till att stödja leverfunktionen och hjälper till att detoxifiera kroppen.

Sammanfattningsvis är rödbetsextrakt ett naturligt tillskott som har visat sig ha ett antal potentiella hälsofördelar, inklusive att förbättra kardiovaskulär hälsa, träningsprestanda, kognitiv funktion och minska inflammationer.

En av Flexovital+Rödbeta ingredienser är just rödbetsextrakt. I kombination med våra andra ingredienser är Flexovital+Rödbeta ett av de mest kompletta kosttillskotten som finns på marknaden för led och muskelhälsa.

 • Funktionstillskott

  Flexovital+Rödbeta 2 förpackningar (2 månader)

  229.00 kr Köp här

Nu är vi inne i vintermånaderna, den mörka och kallaste perioden och då vill vi passa på att ge dig ett supererbjudande på kosttillskottet Flexovital+Rödbeta. Kosttillskottet för energi, leder och muskler. Prova 2 Flexovital+Rödbeta till halva priset. 229 kr istället för 458 kr. Varför ska du beställa Flexovital+Rödbeta?

 • Innehållet är baserat på den Nobelprisbelönad upptäckten om kväveoxidens viktiga roll för exempelvis ditt blodflöde och immunförsvar. 
 • Innehåller 6 aktiva ämnen som är noga utvalda för att stötta dig och din kropp. 
 • Innehåller kvalitétsingredienser med dokumenterad effekt.
 • Har använts av tusentals människor under mer än 15 år.
 • Hos oss betalar du säkert med Klarna och BankID. (Vill du ha faktura så kan vi ordna det.
 • Flexovital+Rödbeta säljs hos alla stora apotek i Sverige. Apotek Hjärta, Kronans Apotek och Apotea för att nämna några.
Varukorg

FÅ 50% RABATT PÅ DITT FÖRSTA KÖP

X
Scroll to Top