Rödbetsextrakt

Rödbetsextrakt utvinns från roten av rödbetsplantan. Extraktet är rikt på nitrater, som omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid är en molekyl som hjälper till att dra ut ut blodkärlen, vilket kan förbättra blodflödet och sänka blodtrycket.

Rödbetsextrakt_Flexovital_Ledhälsa_Kosttillskott

Flera hälsofördelar

  1. Hjärt- och kärlhälsa: Rödbetsextrakt kan hjälpa till att sänka blodtrycket och förbättra hjärthälsan. Studier har visat att om du dricker rödbetsjuice eller tar kosttillskott med rödbetsextrakt kan leda till en minskning av systoliskt blodtryck med upp till 5-10 mm Hg.
  2. Träningsprestation: Rödbetsextrakt kan hjälpa till att förbättra din idrottsprestation. Nitraterna i rödbetsextrakt kan hjälpa till att förbättra effektiviteten hos mitokondrierna, cellernas kraftverk, vilket kan leda till ökad uthållighet och minskad trötthet.
  3. Kognitiv funktion: Rödbetsextrakt kan hjälpa till att förbättra kognitiv funktion, särskilt hos äldre personer. Det ökade blodflödet till hjärnan som följer av nitraterna i rödbetsextrakt kan hjälpa till att förbättra minnet.
  4. Inflammation: Rödbetsextrakt har antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan hjälpa till att minska risken för kroniska sjukdomar såsom cancer och hjärt- och kärlsjukdomar.
  5. Detoxifiering: Rödbetsextrakt hjälper till att stödja leverfunktionen och hjälper till att detoxifiera kroppen.

 

Flexovital_Nobelprisbelonad_kosttillskott_Flexovital+Rödbeta
Varukorg
Rulla till toppen