Ingredienser

Innehåll

Flexovital+Rödbeta innehåller naturliga och rena ingredienser som är noggrant testade. Komplettera din kost med Flexovital+Rödbeta och få i dig L-Arginin, L-Citrullin, Rödbetsextrakt, Rosenrotsextrakt. C-Vitamin och Magnesium. En beställning av Flexovital+Rödbeta innehåller 180 tabletter: dagsdoser för 60 dagar. 

TILLVERKAS I SVERIGE

TUSENTALS ANVÄNDARE

NOBELPRIS 1998

50% RABATT IDAG

TILLVERKAS I SVERIGE

TUSENTALS ANVÄNDARE

NOBELPRIS 1998

50% RABATT IDAG

Innehållsförteckning

Flexovital+Rödbeta innehåller: Växtextrakt Rödbeta (Beta Vulgaris)L-Arginin, L-Citrulin, Växtextrakt Rosenrot (Rhodiola rosea), Magnesium citrat, C-vitamin (Askorbinsyra), Fyllnadsmedel (Mikroskristallin cellulosa, Calcium carbonate, Tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Modifierad potatisstärkelse), Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyror, Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerol), Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid)

Flexovital_Nobelprisbelonad_kosttillskott_Flexovital+Rödbeta

Kundberättelser

Jag o min man har använt Flexovital i flera år och är mycket nöjda. Ett bra kosttillskott som ger muskler och leder de som behövs för att behålla rörlighet i kroppen samt ökad rörlighet.
Maria Lundqvist
Jag är 77 år och haft värk i kroppen en längre tid när jag läste om Flexovital hade jag inga större förhoppningar. Men efter en månad tyckte jag att det kändes bättre, nu har jag använt dom 2,5 månad och känner mig mycket bättre
Gert Nilsson
Jag gjorde ett uppehåll med Flexovital eftersom jag blev glammig på huden. Det visade sig att det inte var Flexovital utan ärftligt. Tiden utan Flexovital märkte jag att orken försvann, det var mycket mera ork med Flexovital, så nu ska jag börja igen. Flexovital är superbra för kroppen.
Helén Friis
Varukorg
Rulla till toppen