Hur skapade vi Flexovital?​

År 1998 fick tre amerikanska forskare Nobelpriset i medicin för upptäckten av signalmolekylen Kväveoxids effekter på blodkärlens elasticitet och därmed även på blodcirkulation och blodtryck. Bengt Fellström och hans kollegor på Akademiska sjukhuset i Uppsala som hade följt denna upptäckt med stort intresse började då sin egen forskning på olika naturliga ämnen relaterat till detta och där togs första stegen mot kosttillskottet Flexovital+Rödbeta. 

Flexovital+Rödbeta kombinerar Rosenrotextrakt med de två aminosyrorna som ingick i upptäckten från 1998. En senare upptäckt från KI visade att även nitratet i rödbetor har samma effekt och därför har vi lagt till även rödbetsextrakt.

Sedan starten för snart 20 år sedan har tusentals människor använt Flexovital+Rödbeta. Under 2023 har vi tillsammans med KI i Stockholm börjat dokumentera effekterna av Flexovital+Rödbeta. Resultaten har överträffat alla högt ställda förväntningar och dessa kommer inom kort publiceras.

Frågor & Svar

Flexovital+Rödbeta innehåller ingredienserna L-Arginin, L-Citrullin, Rödbetsextrakt, Rosenrotsextrakt, C-vitamin och Magnesiumcitrat. 

Du hittar mer information om våra ingredienser på www.flexovital.se/ingredienser

Priset för Flexovital+Rödbeta är 229 kronor under de första två månaderna.Ordinarie pris är 458 kr. Detta erbjudande ger dig möjlighet att prova produkten till ett förmånligt pris och uppleva dess positiva effekter på din hälsa. Efter de första två månaderna återgår priset till det ordinarie priset. Du kan säga upp din prenumeration när du vill. Vi har ingen uppsägningstid eller bindningstid. 

Effekterna av Flexovital+Rödbeta kan variera från person till person, och det rekommenderas att använda produkten regelbundet och under en längre tidsperiod för att uppleva dess fulla effekt. För att uppnå resultat är det fördelaktigt att kontinuerligt använda kosttillskottet i minst 3-6 månader. Vissa människor känner skillnad efter 3 veckor medans andra efter 2 månader. När du gör förändringar i din livsstil, vare sig det handlar om att börja träna, ändra kostvanor eller inkludera kosttillskott på grund av att du inte följer myndigheternas rekommendationer, är det viktigt att vara medveten om att effekterna inte kommer att märkas omedelbart. Vissa förändringar tar tid att manifestera, men det är viktigt att komma ihåg att förebyggande åtgärder är alltid bättre än att behöva åtgärda problem i efterhand. plan & recipes. Weekly Progress Reviews

Det rekommenderas att ta kosttillskott jämnt över tid. Rekommenderat dagligt intag finns på förpackningen och bestäms utifrån en genomsnittlig person i en normal situation.  Det är viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte ska ersätta läkemedel eller en hälsosam kost.

För att uppnå maximal effekt bör du inta Flexovital+Rödbeta regelbundet, föredragsvis i samband med en måltid. Genom att upprätthålla en konsekvent användning kan du optimera produktens fördelar och främja en sund och balanserad livsstil.

Vi genomför noggranna kvalitetssäkringsåtgärder på vår fabrik för att säkerställa säkerhet och hög kvalitet i alla steg av produktionsprocessen. Produktionen av våra kosttillskott följer strikta riktlinjer inom Good Manufacturing Practice (GMP).

Förvara torrt, svalt och utom räckhåll för barn.

Flera nöjda användare

5/5

FAQ

Vi levererar normalt varor inom 3-7 helgfria dagar.

Vi levererar dina produkter kostnadsfritt hem till din brevlåda. Porto och frakt ingår alltid.

Ingen uppsägningstid! Du tecknar dig för en prenumeration utan uppsägningstid och får 2 månadsförbrukningar till prova-på rabatt på 50% på första askarna (229 kr). Efter 2 månader får du 2 månadsförbrukningar varannan månad till ordinarie pris 229 kr per ask tills du säger upp prenumerationen. I priserna ingår moms med 12 %.

Du väljer mellan kortbetalning och faktura.

Vi redovisar priser inklusive moms.

En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från det att vi har mottagit och godkänt din retur.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Kontakt med oss måste ha skett innan retur, vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning, men det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar vi oss därför att kostnadsfritt åtgärda felet. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

FLEXOVITAL+RÖDBETA är utvecklat i Uppsala och tillverkas i Sverige.

Du kan därmed känna dig trygg med att våra produkter bara innehåller ämnen av högsta kvalité och att tillverkningen har skett enligt GMP standard.

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Men om informationen vi har är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

 

Rulla till toppen