Smart senior

Du vill att din kropp ska hänga med, hela livet ut.

 • 68% känner sig mindre stela i musklerna
 • 60% känner sig bättre i lederna
 • 64% tycker den fysiska prestationen ökat
 • 79% känner att händer/fötter är varmare
 • 93% skulle rekommendera FLEXOVITAL+RÖDBETA till en vän
(Svar från en enkät från december 2019. Svaren kommer från 290 personer som använder Flexovital+Rödbeta)

[product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name] innehåller ämnen som som är bra för lederna, blodkärlen och musklerna*.

 • Muskler: Magnesium bidrar till normal muskelfunktion
 • Blodkärlen: Vitamin-C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion.
 • Brosk: Vitamin-C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
 • Immunsystem: Vitamin-C bidrar till immunsystemets normala funktion.
 • Nervsystemet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till Nervsystemets normala funktion.
 • Reducerar trötthet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till att minska trötthet och utmattning.

[product_name]FLEXOVITAL + RÖDBETA[/product_name] är ett Svenskt kosttillskott, innehållande naturliga ämnen för bland annat muskler, blodkärl, leder och immunsystem*.

Varje tablett innehåller aminosyrorna L-Arginine och L-Citrullin, Rödbetsextrakt, Rosenrotextrakt samt Magnesium och C-Vitamin. Dessa naturliga ämnen finns idag i storsäljande produkter världen över men [product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name] är den enda som kombinerar dem i en och samma produkt.

Du får ett månatligt abonnemang av [product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name] utan bindningstid, ingen uppsägningstid och porto ingår alltid! Vi riktar oss mot dig från 40 år och uppåt.

Superdeal köp 6 askar men betala bara för 5!

Gillar du Rödbetsjuice så är vi övertygade om att du kommer att älska [product_name]FLEXOVITAL + RÖDBETA[/product_name]!

Anledningen är att Rödbetsjuicen fungerar precis som L-Arginine och L-Citrulline. Kväveoxidmolekylen kan bildas från dessa 3 ämnen så effekten av Rödbetsjuicen beror på att Kväveoxiden vidgar blodkärlen så att blodcirkulationen ökar.

Du vill göra saker men din kropp är inte med på noterna. Du är INTE ensam om den känslan för de flesta känner sig mentalt 10-15 år yngre än vad kroppen gör. Men vi är övertygade om att du kan få fram din ungdomliga känsla i kroppen igen.

Läs mer

Vikten av vardagsmotion

Att träna regelbundet är viktigt, det vet alla. Men av olika anledningar har inte alla av oss möjlighet att träna som vi skulle vilja. Därför listar vi här några förslag som kan underlätta för dig att få in vardagsmotion i livet.

Promenader med stegräknare i mobilen

Allt blir roligare om man ser resultat direkt. När du har stegräknaren på i din mobiltelefon så kan du börja med ett mål på 3000 steg per dag. Se hur många steg du tar första veckan och börja tävla mot dig själv! Det gör att du kanske tar en liten extra vända runt kvarteret eller går till affären istället för att ta bilen. Iphone har en App som heter Hälsa (med ett hjärta på) men det finns många bra appar och kan vi rekommendera WITHINGS.

Ta trappan istället för hissen

Att gå i trappor gör att du snabbt får upp pulsen och sätter fart på blodcirkulationen. Dessutom är det skonsamt för lederna att gå uppför i trappor (att gå nedför kan däremot göra ont om man har problem med knän).

Tvätta bilen för hand

Att tvätta bilen för hand motsvarar ca 2500 steg! Det är inte bara din kropp som mår bra utan även lacken på din bil. Du sparar sannolikt ett par kronor samtidigt som du får gratis motion.

Gör några knäböj medan du väntar

Gör dem med stöd om du behöver och medan du väntar på kaffebryggaren eller microvågsugnen. Då får du igång blodcirkulationen i lederna och det gör underverk för onda inflammerade leder.

Nu även på Apotek Hjärtat

De flesta av våra kunder väljer den fördelaktiga och praktiska prenumerationstjänsten. Som Smart Senior får du ju dessutom den första asken utan kostnad! Men om du vill köpa enstaka förpackningar har vi valt att samarbeta med Apotek Hjärtat och vill du beställa så gör du det här BESTÄLL HÄR

Häng med!

Första asken gratis! Ingen bindningstid. Porto ingår.

Varukorg
Scroll to Top