FLEXOVITAL+RÖDBETA

Vi brinner för att göra skillnad för våra kunder när det gäller det viktigaste vi har i livet, hälsan. Tusentals människor har gett oss sitt förtroende och tack vare er fortsätter vi att förbättra både våra produkter och oss själva som företag.

Vårt team har under åren fortsatt att utveckla våra produkter i takt med att nya rön om kväveoxidens roll i kroppen kommit fram. Senaste tillskottet är Rödbetsextraktet som vi tycker fulländar [product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name] som ett kosttillskott för människor över 40 år. Vi har komponerat ihop sex olika naturliga ämnen som var för sig hör till de mest uppskattade naturmedlen i världen. Tillsammans skapar de en unik kombination och fungerar dessutom bättre än var för sig.

Rosenrotextrakt, Rödbetsextrakt, L-Arginine, L-Citrulline, Magnesium och C-vitamin. Du hittar inte den kombinationen någon annanstans. Vad är det vi vet som ingen annan vet? Det avslöjar vi inte, men en ledtråd är Rödbetsjuicen och all den välförtjänta uppmärksamhet den fått efter flera positiva studier i Sverige och utomlands. Det vi kan säga om innehållet är att det har en dokumenterad effekt!

Flexovital Rödbeta
  • Muskler: Magnesium bidrar till normal muskelfunktion
  • Blodkärlen: Vitamin-C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion.
  • Brosk: Vitamin-C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
  • Immunsystem: Vitamin-C bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Nervsystemet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till Nervsystemets normala funktion.
  • Reducerar trötthet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Tillverkad i Sverige

Tillverkad i Sverige [product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name]

[product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name] genomgår samma stränga kontroller som andra kosttillskott som tillverkas i Sverige vilket ger dig som konsument trygghet i att din [product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name] ask inte innehåller något annat än naturliga kvalitetsämnen. Vår fabrik är Good Manufacturing Practice (GMP) certifierad. GMP är riktlinjer för hur bl a mediciner och mat skall framställas för att ha god kontroll på testning och på kvalité i produktionen.

Livskvalité

Vi tror det finns sätt, enkla sätt!

Vi tror att kost och motion kan göra skillnaden i livskvalitén långt upp i åldrarna och att sprida kunskap om detta är målet med allt vårt arbete.

[product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name] har på senare tid inspirerats av forskningsarbetet på Karolinska Institutet där ett team har visat på Rödbetsjuicens positiva effekter på kroppen. Det är därför den nya versionen av FLEXOVITAL numera heter [product_name]FLEXOVITAL+RÖDBETA[/product_name].

Varukorg
Scroll to Top