fbpx
Läs mer

De viktigste ingrediensene i
FLEXOVITAL + RÖDBETA er L-Arginin, L-Citrulline, Rødbeteekstrakt, Rosenrotekstrakt og magnesium og Vitamin-C.


FLEXOVITAL + RÖDBETA er et Svensk kosttilskud udviklet af forskere på Universitetshospitalet i Uppsala, der indeholder naturlige stoffer, der bidrager til:

  • Muskler: Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon.
  • Blodkar: Vitamin-C som bidrar til normal kollagendannelse som er viktig for blodkarens normale funksjon.
  • Brusk: Vitamin-C bidrar til normal kollagenformasjon som er viktig for bruskens normale funksjon.
  • Immunsystemet: Vitamin-C bidrar til normal funksjon av immunsystemet.
  • Nervesystemet: Magnesium og Vitamin-C bidrar til normal funksjon av nervesystemet.
  • Reduserer tretthet: Magnesium og Vitamin-C bidrar til å redusere tretthet og tretthet og utmattelse.

De viktigste ingrediensene i
FLEXOVITAL + RÖDBETA er L-Arginin, L-Citrulline, Rødbeteekstrakt, Rosenrotekstrakt og magnesium og Vitamin-C.

Du vil motta et månedlig abonnement uten bindende periode, ingen varsel og porto er alltid inkludert!

Jubileumstilbud kjøp 6 bokser, kun betale for 5!

Så att din kropp hänger med.

Hvis du liker rødbeterjuice så vil du elske FLEXOVITAL+RØDBETA

FLEXOVITAL+RØDBETA er et unikt kosttilskudd for deg fra en alder av 40 år og ble produsert av et forskerlag på Akademiska Sjukhuset i Uppsala for godt 14 år siden. De ble inspirert av en oppdagelse som ble tildelt Nobelprisen i medisin i 1998.

Din hjärna vill göra saker men din kropp är inte med på noterna. Du är INTE ensam om den känslan för de flesta känner sig mentalt 10-15 år yngre än vad kroppen gör. Men vi är övertygade om att du kan få fram din ungdomliga känsla igen. Det är det vi vill försöka hjälpa dig med.

Nu också med Rödbetsextrakt och Magnesium

Kombinationen av Rödbetsextrakt, Rosenrotextrakt, aminosyrorna L-Arginine och L-Citruline samt C-vitamin gör FLEXOVITAL +RÖDBETA till ett unikt kosttillskott.

Läs mer

Vikten av vardagsmotion

Att träna regelbundet är viktigt, det förstår alla. Men av olika anledningar har inte alla av oss möjlighet att träna. Därför listar vi här några förslag som kan underlätta för dig att få in vardagsmotion i livet.

Promenader med stegräknare i mobilen

Allt blir roligare om man ser resultat direkt. När du har stegräknaren på i din mobiltelefon så kan du börja med ett mål på 3000 steg per dag. Se hur många steg du tar första veckan och börja tävla mot dig själv! Det gör att du kanske tar en liten extra vända runt kvarteret eller går till affären istället för att ta bilen. Iphone har en App som heter Hälsa (med ett hjärta på) men det finns många bra appar och kan vi rekommendera WITHINGS.

Ta trappan istället för hissen

Att gå i trappor gör att du snabbt får upp pulsen och sätter fart på blodcirkulationen. Dessutom är det skonsamt för lederna att gå uppför i trappor (att gå nedför kan däremot göra ont om man har problem med knän).

Tvätta bilen för hand

Att tvätta bilen för hand motsvarar ca 2500 steg! Det är inte bara din kropp som mår bra utan även lacken på din bil. Du sparar sannolikt ett par kronor samtidigt som du får gratis motion.

Gör några knäböj medan du väntar

Gör dem med stöd om du behöver och medan du väntar på kaffebryggaren eller microvågsugnen. Då får du igång blodcirkulationen i lederna och det gör underverk för onda inflammerade leder.

Nu även på Apotek Hjärtat

De flesta av våra kunder väljer den fördelaktiga och praktiska prenumerationstjänsten. Men för de som vill köpa enstaka förpackningar har vi valt att sammarbeta med Apotek Hjärtat, Sveriges största privatägda apoteks-kedja och del av ICA-gruppen. BESTÄLL HÄR

Hjälp dig själv och andra

50% rabatt första månaden. 

Ingen bindningstid. Porto ingår.

Vi stöttar Zelmerlöw & Björkman foundation genom att skänka 5 kronor per såld ask. Läs mer på www.zbfoundation.com