fbpx
Les mer

FLEXOVITAL + RÖDBETA är ett Svenskt kosttillskott, framtaget av forskare vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala, innehållande naturliga ämnen som bidrar till:

  • Muskler: Magnesium bidrar till normal muskelfunktion
  • Blodkärlen: Vitamin-C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion.
  • Brosk: Vitamin-C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
  • Immunsystem: Vitamin-C bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Nervsystemet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till Nervsystemets normala funktion.
  • Reducerar trötthet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till att minska trötthet och utmattning.

De viktigaste ingredienserna i FLEXOVITAL + RÖDBETA är L-Arginine, L-Citrullin, Rödbetsextrakt, Rosenrotextrakt samt Magnesium och C-Vitamin.

Du får ett månatligt abonnemang utan bindningstid, ingen uppsägningstid och porto ingår alltid!

Jubileumserbjudande köp 6 askar betala bara för 5!

Du vill att din kropp ska hänga med, hela livet ut.

Gillar du Rödbetsjuice så kommer du älska FLEXOVITAL + RÖDBETA

FLEXOVITAL+RÖDBETA är ett unikt kosttillskott för dig från 40 år och uppåt och togs fram av ett forskarteam vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala för drygt 14 år sedan. Dom inspirerades av en upptäckt som belönades med Nobelpriset i medicin 1998.

Du vill göra saker men din kropp är inte med på noterna. Du är INTE ensam om den känslan för de flesta känner sig mentalt 10-15 år yngre än vad kroppen gör. Men vi är övertygade om att du kan få fram din ungdomliga känsla i kroppen igen.

FLEXOVITAL + RÖDBETA är ett Svenskt kosttillskott som innehåller en kombination av Rödbetsextrakt, Rosenrotextrakt, aminosyrorna L-Arginine och L-Citrulline, Magnesium och C-Vitamin. Naturliga ämnen i en kombination som är hyllad av användare över hela världen.

Läs mer

Vikten av vardagsmotion

Att träna regelbundet är viktigt, det vet alla. Men av olika anledningar har inte alla av oss möjlighet att träna som vi skulle vilja. Därför listar vi här några förslag som kan underlätta för dig att få in vardagsmotion i livet.

Promenader med stegräknare i mobilen

Allt blir roligare om man ser resultat direkt. När du har stegräknaren på i din mobiltelefon så kan du börja med ett mål på 3000 steg per dag. Se hur många steg du tar första veckan och börja tävla mot dig själv! Det gör att du kanske tar en liten extra vända runt kvarteret eller går till affären istället för att ta bilen. Iphone har en App som heter Hälsa (med ett hjärta på) men det finns många bra appar och kan vi rekommendera WITHINGS.

Ta trappan istället för hissen

Att gå i trappor gör att du snabbt får upp pulsen och sätter fart på blodcirkulationen. Dessutom är det skonsamt för lederna att gå uppför i trappor (att gå nedför kan däremot göra ont om man har problem med knän).

Tvätta bilen för hand

Att tvätta bilen för hand motsvarar ca 2500 steg! Det är inte bara din kropp som mår bra utan även lacken på din bil. Du sparar sannolikt ett par kronor samtidigt som du får gratis motion.

Gör några knäböj medan du väntar

Gör dem med stöd om du behöver och medan du väntar på kaffebryggaren eller microvågsugnen. Då får du igång blodcirkulationen i lederna och det gör underverk för onda inflammerade leder.

Nu även på Apotek Hjärtat

De flesta av våra kunder väljer den fördelaktiga och praktiska prenumerationstjänsten eftersom man får 50% rabatt på den första asken och eftersom det inte är någon bindningstid eller uppsägningstid. Men om du vill köpa enstaka förpackningar har vi valt att samarbeta med Apotek Hjärtat och vill du beställa så gör du det här BESTÄLL HÄR

Häng med!

50% rabatt första månaden. Ingen bindningstid. Porto ingår.

© 2019 Flexovital