Här finner du allt du behöver veta om Flexovital + Rödbeta!

Som namnet antyder så har vi nu förbättrat FLEXOVITAL+RÖDBETA med Rödbetsextrakt. Det finns många studier som visar på rödbetans positiva effekter på kroppen. Det gäller även våra övriga ingredienser: RosenrotextraktL-Arginine, L-Citrulline. Kombinationen av dem i en och samma produkt hittar du ingen annanstans! Varje tablett innehåller även Magnesium Citrat och C-vitamin.

Vad innehåller en tablett och hur doserar jag?

En ask Flexovital innehåller 90 tabletter. Varje tablett innehåller: L-Arginine (175mg), L-Citrullin (125mg), Rödbetsextrakt (100mg). Rosenrotextrakt (100mg), Magnesiumcitrat (25mg) och C-vitamin (25mg), även fyllnadsmedel för att tabletterna ska hålla ihop och kunna upptas av kroppen.

Den rekommenderade dosen är 3-4 tabletter om dagen, fördelat på morgon och kväll.

L-Arginin och L-Citrullin är förmodligen de mest väldokumenterade aminosyrorna, eftersom Nobelpriset i medicin 1998 inkluderade kunskapen om dem. Vi rekommenderar alla som är intresserade av hälsa att söka på nätet och läsa mer om dessa viktiga aminosyror. 1998 tilldelades den amerikanske forskaren Dr. Louis J Ignarro, tillsammans med två forskarkollegor, Nobelpriset i medicin för forskning om NO (kväveoxid) och dess effekt på hälsan. Sammanfattningsvis bildar kroppen kontinuerligt mycket stora mängder kväveoxid från L-Arginin. Dr. Louis J Ignarro har därtill skrivit en bok om de positiva effekter L-Arginin har för kväveoxidproduktionen i kroppen.

Rödbetsjuice har de senaste åren blivit oerhört populärt för att man i studier visat att Rödbetsjuice kan öka prestationsförmågan med upp till 20%. Det är Kväveoxiden som är stjärnan även här. Nitrat ombildas sedan till Kväveoxid (via Nitrit) så det är den blodkärlsvidgande effekten från Kväveoxiden som leder till de positiva effekterna.

Det här är inte bara vår favoritrot, den är bland de mest populära tillskotten i Skandinavien och redan Vikingarna förstod att uppskatta dess positiva effekter. Vi använder ett högklassigt extrakt vilket är Rosenrot i koncentrerad form. Att vi valde Rosenrot tillsammans med det övriga innehållet i Flexovital är noga uttänkt. Redan 1755 beskrev Carl Von Linné Rhodiola rosea som ett av de främsta naturmedlen. Det finns mycket att läsa på nätet om Rhodiola rosea för den som vill veta mer.

C-vitamin är en annan välkänd antioxidant som bland annat finns i citrusfrukter och de flesta vet idag att det är oerhört viktigt att få i sig tillräckligt och att det inte går att överdosera. Det bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion. C-vitamin bidrar till bibehålla immunsystemets normala funktion.

 

FAQ

Vi levererar normalt varor inom 3-7 helgfria dagar.

Vi levererar dina produkter kostnadsfritt hem till din brevlåda. Porto och frakt ingår alltid.

Ingen uppsägningstid! Du tecknar dig för en prenumeration utan uppsägningstid och får 2 månadsförbrukningar till prova-på rabatt på 50% på första askarna (229 kr). Efter 2 månader får du 2 månadsförbrukningar varannan månad till ordinarie pris 229 kr per ask tills du säger upp prenumerationen. I priserna ingår moms med 12 %.

Du väljer mellan kortbetalning och faktura.

Vi redovisar priser inklusive moms.

En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från det att vi har mottagit och godkänt din retur.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Kontakt med oss måste ha skett innan retur, vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning, men det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar vi oss därför att kostnadsfritt åtgärda felet. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

FLEXOVITAL+RÖDBETA är utvecklat i Uppsala och tillverkas i Sverige.

Du kan därmed känna dig trygg med att våra produkter bara innehåller ämnen av högsta kvalité och att tillverkningen har skett enligt GMP standard.

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Men om informationen vi har är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

 

Panier
Retour en haut