fbpx
Buy now
Lire la suite

FLEXOVITAL+RÖDBETA innehåller sex olika naturliga ämnen som var för sig hör till de mest uppskattade naturmedlen i världen. Det unika med FLEXOVITAL+RÖDBETA är att vi har kombinerat dessa sex ämnen i en och samma produkt eftersom vi insåg att tillsammans fungerar de bättre än var för sig.

Vad innehåller FLEXOVITAL+RÖDBETA?

Rosenrotextrakt, Rödbetsextrakt, L-Arginine, L-Citrulline, Magnesium och C-vitamin. Du hittar inte den kombinationen någon annanstans. Vad är det vi vet som ingen annan vet? Det avslöjar vi inte men en ledtråd är Rödbetsjuicen och all den välförtjänta uppmärksamhet den fått efter flera positiva studier i Sverige och utomlands. Det vi kan säga om innehållet är att det har en dokumenterad effekt!

  • Muskler: Magnesium bidrar till normal muskelfunktion
  • Blodkärlen: Vitamin-C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion.
  • Brosk: Vitamin-C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
  • Immunsystem: Vitamin-C bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Nervsystemet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till Nervsystemets normala funktion.
  • Reducerar trötthet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Tillverkad i Sverige FLEXOVITAL+RÖDBETA

FLEXOVITAL+RÖDBETA genomgår samma stränga kontroller som andra kosttillskott som tillverkas i Sverige vilket ger dig som konsument trygghet i att din FLEXOVITAL+RÖDBETA ask inte innehåller något annat än naturliga kvalitetsämnen. Vår fabrik tillverkar enligt Good Manufacturing Practice (GMP) som är riktlinjer för hur bl a mediciner och mat skall framställas för att ha god kontroll på testning och på kvalité i produktionen.

Vi tror det finns sätt, enkla sätt!

Vi tror att kost och motion kan göra skillnaden i livskvalitén långt upp i åldrarna och att sprida kunskap om detta är målet med allt vårt arbete.

FLEXOVITAL+RÖDBETA är frukten av forskningsarbete vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Vi har på senare tid även inspirerats av forskningsarbetet på Karolinska Institutet där ett team har visat på Rödbetsjuicens positiva effekter på kroppen. Det är därför den nya versionen av FLEXOVITAL numera heter FLEXOVITAL+RÖDBETA.

© 2019 Flexovital