För bättre energi och rörlighet!

Flexovital innehåller flera ingredienser med dokumenterad effekt för blodcirkulation och Kardiovaskulär hälsa!

Artiklar_om_flexovital_träning
Vinter_Flexovital_Rödbeta_Kosttillskott

Varför Flexovital?​

Flexovital + Rödbeta togs fram av ett forskarteam på Akademiska Sjukhuset. Sedan starten för snart 20 år sedan har tusentals människor använt Flexovital+Rödbeta.

Upptäckten av Kväveoxid som en signalmolekyl i bland annat blodomloppet räknas som en av de viktigaste medicinska upptäckterna och belönades med Nobelpriset i medicin 1998.

Kundberättelser

Jag o min man har använt Flexovital i flera år och är mycket nöjda. Ett bra kosttillskott som ger muskler och leder de som behövs för att behålla rörlighet i kroppen samt ökad rörlighet.
Maria Lundqvist
Jag är 77 år och haft värk i kroppen en längre tid när jag läste om Flexovital hade jag inga större förhoppningar. Men efter en månad tyckte jag att det kändes bättre, nu har jag använt dom 2,5 månad och känner mig mycket bättre
Gert Nilsson
Jag gjorde ett uppehåll med Flexovital eftersom jag blev glammig på huden. Det visade sig att det inte var Flexovital utan ärftligt. Tiden utan Flexovital märkte jag att orken försvann, det var mycket mera ork med Flexovital, så nu ska jag börja igen. Flexovital är superbra för kroppen.
Helén Friis

Prova Flexovital+Rödbeta idag!

Nu kan du prova Flexovital+Rödbeta med 50% rabatt de 8 första veckorna. Det betyder att du får 2 förpackningar Flexovital till priset av 1!. 

  • Chans att vinna ett hemligt pris
  • Ingredienser med dokumenterad effekt
  • Endast 229 kr inkl fri leverans (ordinarie pris 458 kr)
  • Levereras till din brevlåda
  • Betala säkert med Klarna

Gör som tusentals andra svenskar. Ta hand om dina leder, muskler, blodcirkulation och kardiovaskulära hälsa med Flexovital+Rödbeta

Varför ska du välja oss?

TILLVERKAS I SVERIGE

TUSENTALS ANVÄNDARE

NOBELPRIS 1998

50% RABATT IDAG

Prova idag med 50%

Gör som tusentals andra människor redan gjort. Testa Flexovital+Rödbeta för din energi och rörlighet. Du får 50% rabatt och fri leverans. Din resa mot en bättre hälsa börjar idag!

Varukorg
Rulla till toppen