fbpx
Beställ nu

Har även du problem med smärta i leder och muskler? Har du ofta kalla händer och behöver gå upp i natten för att sätta på strumpor på fötterna? Du är inte ensam om det. En stor del av vår befolkning lider av någon av dessa symptom. Även många av oss som jobbar på Flexovital har gjort det. Vad är då Flexovital+Rödbeta och hur kan denna produkt som är baserat på en Nobelprisbelönad upptäckt hjälpa dig?

Flexovital+Rödbeta är ett Svenskt kosttillskott, innehållande naturliga ämnen för bland annat muskler, blodkärl, leder och immunsystem. Stela värkande leder, ont i ländryggen och dålig rörlighet är ofta ett resultat av nedsatt blodcirkulation. Kalla händer och fötter är också typiska kännetecken på dålig cirkulation, att se till att din blodcirkulation är optimal är den bästa garantin för ett långt aktivt liv. För att öka din blodcirkulation krävs motion och bra kost, gärna i kombination med Flexovital+Rödbeta

Varje tablett innehåller aminosyrorna L-Arginine och L-Citrullin, Rödbetsextrakt, Rosenrotextrakt samt Magnesium och C-Vitamin. Dessa naturliga ämnen finns idag i storsäljande produkter världen över men Flexovital+Rödbeta är den enda som kombinerar dem i en och samma produkt.

L-Arginin och L-Citrullin är förmodligen de mest väldokumenterade aminosyrorna, eftersom Nobelpriset i medicin 1998 inkluderade kunskapen om dem. Vi rekommenderar alla som är intresserade av hälsa att söka på nätet och läsa mer om dessa viktiga aminosyror. 1998 tilldelades den amerikanske forskaren Dr. Louis J Ignarro, tillsammans med två forskarkollegor, Nobelpriset i medicin för forskning om NO (kväveoxid) och dess effekt på hälsan. Sammanfattningsvis bildar kroppen kontinuerligt mycket stora mängder kväveoxid från L-Arginin. Dr. Louis J Ignarro har därtill skrivit en bok om de positiva effekter L-Arginin har för kväveoxidproduktionen i kroppen.

  • Innehåller 90 tabletter
  • L-Arginine och L-Citrulline
  • Rödbeta
  • Framtaget på Akademiska sjukhuset i Uppsala
  • Rekommenderad daglig dos är 3 tabletter
  • Tillverkas i Sverige
  • Fri leverans

Innehållsförteckning

Växtextrakt Rödbeta (Beta Vulgaris)L-Arginin, L-Citrulin, Växtextrakt Rosenrot (Rhodiola rosea), Magnesium citrat, C-vitamin (Askorbinsyra), Fyllnadsmedel (Mikroskristallin cellulosa, Calcium carbonate, Tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Modifierad potatisstärkelse), Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyror, Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerol), Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid)

Användarinstruktioner

Dosering: 3-4 tabletter om dagen, fördelat på morgon och kväll. Tabletterna kan hackas till mindre delar och sköljas ner med vatten. Överskrid ej rekommenderad dos. Kosttillskott ska inte användas som alternativ till en varierad kost. Bör förvaras utom räckhåll för små barn.

© 2022 Flexovital