Sugen på att beställa Flexovital + Rödbeta?

Välj bland de olika prenumerationerna och läs mer om produkten nedan

Läs mer om Flexovital+Rödbeta

Vem kan använda Flexovital+Rödbeta?

Har även du problem med smärta i leder och muskler? Har du ofta kalla händer och behöver gå upp i natten för att sätta på strumpor på fötterna? Du är inte ensam om det. En stor del av vår befolkning lider av någon av dessa symptom. Även många av oss som jobbar på Flexovital har gjort det. 

Varför använda Flexovital+Rödbeta?

Flexovital+Rödbeta är ett Svenskt kosttillskott, innehållande naturliga ämnen för bland annat muskler, blodkärl, leder och immunsystem. Stela värkande leder, ont i ländryggen och dålig rörlighet är ofta ett resultat av nedsatt blodcirkulation. Kalla händer och fötter är också typiska kännetecken på dålig cirkulation, att se till att din blodcirkulation är optimal är den bästa garantin för ett långt aktivt liv.

Innehållsförteckning:

Växtextrakt Rödbeta (Beta Vulgaris)L-Arginin, L-Citrulin, Växtextrakt Rosenrot (Rhodiola rosea), Magnesium citrat, C-vitamin (Askorbinsyra), Fyllnadsmedel (Mikroskristallin cellulosa, Calcium carbonate, Tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Modifierad potatisstärkelse), Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyror, Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerol), Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid)

Användarinstruktioner:

Dosering: 3-4 tabletter om dagen, fördelat på morgon och kväll. Tabletterna kan hackas till mindre delar och sköljas ner med vatten. Överskrid ej rekommenderad dos. Kosttillskott ska inte användas som alternativ till en varierad kost. Bör förvaras utom räckhåll för små barn.

Våra fantastiska sammarbetspartners:

Varukorg
Scroll to Top